Blog

Η εταιρεία

Η Web Expert χορηγός του WordCamp Athens 2022

1 λεπτό για να το διαβάσετε

WordCamp Athens 2022

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Web Expert συμμετέχει ενεργά στο WordCamp Athens 2022, ως μεγάλος χορηγός. Σας περιμένουμε στις 9 Απριλίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, να γνωριστούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε απόψεις και να παρακολουθήσουμε τις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες. Θα μας βρείτε στο networking room, με διάφορες εκπλήξεις.

Γιατί υποστηρίζουμε το WordCamp

Είναι το τρίτο WordCamp που συμμετέχουμε ως χορηγοί. Ο σημαντικότερος λόγος για εμάς είναι η επαφή που θέλουμε με την ενεργή κοινότητα του WordPress και το αίσθημα προσφοράς σε αυτή. Συμμετέχουμε ενεργά στην κοινότητα, στα κοινωνικά δίκτυα και στα events.

Γιατί να συμμετάσχεις στο WordCamp

Το WordPress είναι το πιο διάσημο CMS, με ποσοστό χρήσης 32,4% σε ιστοσελίδες και e-shop παγκοσμίως. Το WordCamp είναι ένα πανελλήνιο συνέδριο για το WordPress, που γίνεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αν είσαι developer, blogger, digital marketeer, designer ή ιδιοκτήτης εταιρίας, σε αφορά άμεσα! Φαντάσου 400 ανθρώπους, όλοι σχετικοί με το αντικείμενο του WordPress, συγκεντρωμένους για μία ολόκληρη ημέρα σε ένα μέρος, με σκοπό να ενημερωθούν μέσα από τις ομιλίες και να αλληλοεπιδράσουν μέσα από το networking που γίνεται στα διαλείμματα του καφέ ή του φαγητού.

Στην ιστοσελίδα του WordCamp Athens 2022 μπορείς να βρεις πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις ομιλίες, ποια είναι η ομάδα που το διοργανώνει και να κλείσεις το εισιτήριο σου.