Blog

Η εταιρεία

7 Χρόνια Web Expert

3 λεπτά για να το διαβάσετε

Σαν σήμερα, η Web Expert συμπληρώνει 7 χρόνια λειτουργίας. Επτά χρόνια γεμάτα δημιουργία, εξέλιξη και ανάδειξη των δυνατοτήτων που μπορεί να επιτύχει μια μικρή επιχείρηση στο διαδίκτυο.

Η Web Expert ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της τον Οκτώβριο του 2014, από τον Δημήτριο Σελημίδη, στην πόλη της Κοζάνης. Στόχος και όραμα η δημιουργία μιας επιχείρησης όπου η ποιότητα και οι υπηρεσίες της είναι εφάμιλλες με αυτές των επιχειρήσεων σε μεγάλα αστικά κέντρα και το εξωτερικό, στην πόλη της Κοζάνης. Μεγάλος υποστηρικτής και ευεργέτης της προσπάθειας αυτής υπήρξε η συνεργασία – ορόσημο με την εταίρα fivesquids ltd του Λονδίνου, όπου μέχρι και σήμερα αποτελεί το μεγαλύτερο πελάτη της Web Expert.

Παρά τις δυσκολίες της περιοχής, συγκροτήσαμε μια ομάδα νέων ανθρώπων με πολύ όρεξη για γνώση και θέληση να παραμείνουν στον τόπο τους. Από το 2014 μέχρι και σήμερα αριθμούμε 8 μέλη, άρτια καταρτισμένα και πάντα πρόθυμα να προσφέρουν. Δημιουργήσαμε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον εργασίας, όπου όροι όπως αφεντικό, υπάλληλος, υπερωρία, εκμετάλλευση, υποχρέωση δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο μας. Όλοι μαζί ανεβαίνουμε τον Γολγοθά και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο. Είμαστε η οικογένεια της Web Expert.

Από τα πρώτα μας βήματα, επιχειρήσεις μικρού και μεγάλου βεληνεκούς μας επέλεξαν για τις δυνατότητες, τις γνώσεις και την ειδίκευση μας στον τομέα των ιστοσελίδων και των e-shop. Οι προγραμματιστικές μας γνώσεις είναι τόσο ισχυρές, που τα έργα μας ξεχωρίζουν για την απαράμιλλη λειτουργία, την ταχύτητα φορτώματος και εμείς για τις εξειδικευμένες προτάσεις και λύσεις που δίνουμε στους πελάτες μας. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στον κλάδο μας.

Το 2017 μπήκαμε δυναμικά στον κλάδο, αναπτύσσοντας premium πρόσθετα για τη δημοφιλή πλατφόρμα WordPress και WooCommerce. Η κοινότητα του WordPress αναγνώρισε το έργο μας και μας ανέδειξε ως μία από τις επιχειρήσεις που έχουν εντρυφήσει στο WordPress. Καθημερινά λαμβάνουμε μηνύματα ευχαριστιών για τη βοήθεια που προσφέρουμε, για την ποιότητα του κώδικα μας και της απροβλημάτιστης λειτουργίας του καθώς και της τεχνικής υποστήριξης.
Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι το όνομα Web Expert ηχεί σε πολλές μικρές και μεγάλες εταιρίες που ασχολούνται με το WordPress, και γνωρίζουν ότι κάπου εκεί στην Κοζάνη, υπάρχει μια ομάδα που προσφέρει τόσα πολλά.

Το 2020 ξεκινήσαμε να υλοποιούμε γέφυρες διασύνδεσης με όλα σχεδόν τα Εμπορικά Προγράμματα, δημοφιλή και μη. Έχουμε διασυνδέσει το WooCommerce με όλες τις γνωστές πλατφόρμες (SoftOne, Prisma, Galaxy, Entersoft, Pylon) αλλά και πολλές άλλες, πιο ειδικές, όπως ERP φαρμακείων, σούπερ μάρκετ κ.α.

Όλα τα έργα μας, μικρά και μεγάλα, έχουν ένα κοινό, την ποιότητα!

Αυτή τη στιγμή έχουμε στο ενεργητικό μας περισσότερες από 100 ενεργές ιστοσελίδες και e-shop, περισσότερες από 30 ενεργές γέφυρες ERP, ενώ τα πρόσθετα μας έχουν εγκατασταθεί σε πάνω από 1.800 e-shop.

Ευχαριστώ θερμά όλα τα μέλη της ομάδας της Web Expert, και όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια.

Με βαθιά εκτίμηση και ευγνωμοσύνη,
Δημήτριος Σελημίδης