Blog

Η εταιρεία

1+1 ΔΩΡΟ σε όλα τα plugins

2 λεπτά για να το διαβάσετε

1+1 ΔΩΡΟ σε όλα τα plugins. Στη Web Expert έχουμε γενέθλια! Κλείνουμε 8 χρόνια λειτουργίας και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Γι΄ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε όλα τα plugins μας με 1+1 ΔΩΡΟ. Τα plugins είναι πρόσθετα, τα οποία αναβαθμίζουν την ιστοσελίδα σας. Επιπλέον, διευκολύνουν την καθημερινότητα σας και ταυτόχρονα την εμπειρία του χρήστη.

XML Feeds & Marketplaces

Στη Web Expert πιστεύουμε πως κάθε marketplace έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις, γι’αυτό και κατασκευάζουμε ξεχωριστά πρόσθετα για κάθε ένα απο αυτά. (Skroutz, BestPrice, Glami, Public, Shopflix) Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε συμβατότητα με όλα τα ηλ. καταστήματα, κατά 99%, καλύπτοντας και τις πιο πολύπλοκες ιδιομορφίες. Σε όλα μας τα πρόσθετα δίνουμε δυνατότητα για απευθείας εκτέλεση μέσω της PHP, μέσω WP-CLI και WP Cron. Σε όλα τα πρόσθετα που παράγουν XML αρχεία, υπάρχουν πολλά hooks για παραμετροποίηση.

Shipping & Tracking – Τράπεζες & Πληρωμές

Με τα πρόσθετα που σας προσφέρουμε τόσο με το shipping, όσο και με τις πληρωμές αυτοματοποιούνται πολλές λειτουργίες. Με τα πρόσθετα της Web Expert για τις ελληνικές εταιρίες Courier, αυτοματοποιείτε τη δημιουργία και εκτύπωση των voucher αποστολής, μέσω της περιοχής διαχείρισης του WooCommerce. Επιπλέον, έχουμε αναπτύξει μια σειρά από πρόσθετα για το WooCommerce, που δίνουν την δυνατότητα στον επισκέπτη να κάνει τις αγορές του με την χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Customer loyalty

Η αφοσίωση των πελατών είναι το Α και το Ω σε μια επιχείρηση. Είναι αυτή που θα επιφέρει πωλήσεις και θα την απογειώσει. Έτσι λοιπόν προσφέρουμε δύο σχετικά πρόσθετα. Την αξιολόγηση του καταστήματος, καθώς και την αποστολή SMS με τον αριθμό αποστολής coucher και την εξέλιξη πορείας της παραγγελίας.

*Πρόσθετες προωθητικές ενέργειες δεν ισχύουν.

Ανακάλυψε τα