Blog

Πύλες πληρωμών

Οδηγίες εγκατάστασης και ρύθμισης του προσθέτου WooCommerce Έντοκες δόσεις

7 λεπτά για να το διαβάσετε

Για την εγκατάσταση του πρόσθετου WooCommerce Έντοκες δόσεις θα χρειαστεί αρχικά, να χρησιμοποιείτε κάποιο πρόσθετο πύλης πληρωμής από τη Web Expert, καθώς το συγκεκριμένο δε συνεργάζεται με διαφορετικά πρόσθετα. Έπειτα, μπορείτε να προβείτε στην εγκατάσταση, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Εγκατάσταση και ενεργοποίηση

  1. Εισέρχεστε με δικαιώματα διαχειριστή στην ιστοσελίδα σας.
  2. Από τον πίνακα ελέγχου επιλέγετε “Πρόσθετα” και έπειτα “Προσθήκη Νέου Προσθέτου”.
  3. Στο πάνω μέρος της σελίδας  επιλέγετε “Μεταφόρτωση Πρόσθετου”.
  4. Από το πλαίσιο που θα εμφανιστεί κάνετε κλικ στο “Επιλογή αρχείου” και στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το αρχείο .zip που κατέβηκε από την ιστοσελίδα μας, κατά την αγορά σας.
  5. Κλικ στο “Εγκατάσταση” από το παράθυρο διαλόγου.
  6. Αφότου ανέβει επιτυχώς το αρχείο, θα σας εμφανιστεί η επιλογή “Ενεργοποίηση”, την οποία και επιλέγετε.

Ρυθμίσεις έντοκων δόσεων

Επιτόκια
  1. Κάνετε κλικ στο κουμπί προσθήκη δόσης και συμπληρώνετε στα πεδία που θα εμφανιστούν, τον αριθμό δόσεων και το επιτόκιο που επιθυμείτε. Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε πολλαπλές επιλογές δόσεων, κάνοντας κλικ κάθε φορά στο “Προσθήκη δόσης” και εκχωρώντας τις τιμές που επιθυμείτε. Να σημειωθεί ότι απαιτείται οι δόσεις να δηλωθούν αυστηρώς με αύξουσα σειρά. Δεν ξεχνάτε να επιλέξετε “Ενημέρωση”, από το πλαίσιο “Δημοσίευση”, ώστε να καταστούν διαθέσιμες οι επιλογές σας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
  2. Εάν για οποιονδήποτε λόγο, θελήσετε να διαγράψετε κάποια καταχώρηση, επιλέγετε το σύμβολο της αφαίρεσης, το οποίο εμφανίζεται στο τέλος της γραμμής κατά το πέρασμα του ποντικιού.
Εμφάνιση
  1. Έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε κάποιες επιλογές εμφάνισης και λειτουργίας, για τον τρόπο που θα παρουσιάζονται οι επιλογές των δόσεων στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Πιο συγκεκριμένα, στο πεδίο “Ελάχιστο συνολικό κόστος”, προαιρετικά, μπορείτε να συμπληρώσετε από ποιο ποσό και πάνω, θα γίνεται διαθέσιμη η πληρωμή με δόσεις στο καλάθι.
  2. Έπειτα, στο πεδίο “Ελάχιστο κόστος προϊόντος”, ορίζετε το ελάχιστο κόστος για το οποίο θα εμφανίζεται η λίστα με τις διαθέσιμες δόσεις, σε ένα προϊόν.
  3. Στη συνέχεια, στα δύο τελευταία πεδία, για λόγους εμφάνισης, μπορείτε να αποκρύψετε τις επιλογές των δόσεων από συγκεκριμένα προϊόντα, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν ή τις ετικέτες, τις οποίες φέρουν.
  4. Σε περίπτωση που πραγματοποιήσατε τροποποιήσεις, δεν ξεχνάτε να πατήσετε “Ενημέρωση”.
Άδεια χρήσης
  1. Συμπληρώνετε το e-mail σας και το API που λάβατε με την αγορά του προσθέτου, ώστε να εξασφαλίσετε την ορθή λειτουργία του και να λαμβάνετε αυτόματα τις ενημερώσεις νέων εκδόσεων.
  2. Κάνετε κλικ στο update για να ολοκληρωθούν οι ρυθμίσεις.

Για να ρυθμίσετε το εύρος των δόσεων θα χρειαστεί να χρησιμοποιείτε μία πύλη πληρωμών της Web Expert:

  1. Στο πρόσθετο της πύλης πληρωμών θα συμπληρώσετε τον αριθμό των δόσεων που επιθυμείτε στο πεδίο “Μέγιστος αριθμός δόσεων”.
  2. Έπειτα θα ρυθμίσετε το εύρος των δόσεων στο πεδίο “Αριθμός δόσεων”, όπως υποδεικνύουμε στο παράδειγμα.
  3. Τέλος, στο πρόσθετο των έντοκων δόσεων θα συμπληρώσετε το επιτόκιο που θα ισχύει για κάθε δόση.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην καρτέλα “Συχνές ερωτήσεις” στη σελίδα του προσθέτου μας.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία προκύψει, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@webexpert.gr