Blog

Ιστοσελίδες

Ελληνική κατάληξη domain .ελ

Η νέα Ελληνική κατάληξη domain .ελ είναι κοντά μας και σας δίνει τη δυνατότητα για νέες κατοχυρώσεις αλλά και για να προστατέψετε τα .gr domains που ήδη έχετε! Στην πραγματικότητα, δίνεται η δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να καταχωρήσει την ιστοσελίδα του με κατάληξη .ελ, αν το επιθυμεί.

Ξεκινάει, σήμερα, Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 και ώρα 11:00 η διάθεση Ονομάτων Χώρου (domain names) με κατάληξη .ελ, δίνοντας την δυνατότητα σε όσους κατέχουν domain name με κατάληξη .gr, να καταχωρήσουν το αντίστοιχο .ελ domainΓια παράδειγμα, εμείς που κατέχουμε το webexpert.gr, έχουμε το δικαίωμα καταχώρησης του webexpert.ελ. 

Για την ασφάλεια των ήδη καταχωρημένων ονομάτων χώρου, η ΕΕΤΤ δίνει δικαίωμα καταχώρησης .ελ μόνο σε όσους κατέχουν το αντίστοιχο .gr, ώστε να προστατέψουν το brand name και το δικαίωμα τους. Μετά τις 11 Οκτωβρίου 2018, οποιοσδήποτε μπορεί να καταχωρήσει domain name με κατάληξη .ελ. Για παράδειγμα αν αφήσουμε το webexpert.ελ αδέσμευτο, από τον Οκτώβριο μπορεί άλλη εταιρία να καταχωρήσει το όνομα μας με κατάληξη .ελ

Το κόστος καταχώρησης ενός .ελ domain, ανέρχεται στα 20€*. Αν επιθυμείτε την καταχώρηση ενός .ελ domain name, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.