Λύσεις Πληροφορικής | Web Expert

Λύσεις Πληροφορικής

Η Web Expert προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής, σε επιχειρήσεις ή ιδιώτες. Το έμπειρο προσωπικό, οι ανταγωνιστικές τιμές και η ποιότητα των υπηρεσιών μας καθιστούν μοναδικούς στο είδος.

Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την υποστήριξη ειδικών πληροφοριακών συστημάτων, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Δημιουργούμε ειδικά προγράμματα διαχείρισης πελατών, αποθήκης, μηχανογράφησης, κρατήσεων, ανάλυση πληροφορίας και μηχανικής μάθησης.

Επίσης, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την ιδέα σας σε εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, προεκτείνουμε την επιχείρηση σας στο κόσμο της τεχνολογίας και αυξάνουμε τις πωλήσεις σας. Όλες οι εφαρμογές είναι συμβατές με όλα τα λειτουργικά συστήματα της αγοράς, και χαρακτηρίζονται από μοναδικότητα και design.

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη πληροφοριακού εξοπλισμού στον χώρο σας ή από απόσταση, και επιλύουμε όποιο πρόβλημα υπάρχει. Επισκευάζουμε Η/Υ, αφαιρούμε ιούς και κακόβολο λογισμικό, επιλύουμε προβλήματα λειτουργίας, backup και ανάκτηση δεδομένων.

Τέλος, σχεδιάζουμε, εγκαθιστούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε μία σειρά από υποδομές πληροφορικής, βασισμένες σε καινοτομίες και τεχνολογίες αιχμής.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 24610 41995