Web Marketing | Web Expert

Web Marketing

Σύγχρονοί, άμεσοι και πιο αποδοτικοί τρόποι προώθησης για την απόκτηση μεγαλύτερου κοινού και αύξηση των πωλήσεων.

Είναι γεγονός ότι κάθε μέρα προστίθενται χιλιάδες ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο. Καθημερινά προστίθενται νέοι ανταγωνιστές που στοχεύουν τους ίδιους πελάτες με εσάς! Για να θεωρείται επιτυχημένη μια ιστοσελίδα, θα πρέπει πρώτον να τον επισκέπτονται και δεύτερον να πείθει τους κατάλληλους επισκέπτες να γίνουν πελάτες.

Το Διαδικτυακό marketing (Web Marketing ή Internet Marketing) αποτελείται από μεθοδολογίες και στρατηγικές για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα και οι πωλήσεις μιας ιστοσελίδας. Στην Web Expert κάνουμε έρευνα αγοράς και ανταγωνισμού, διαμορφώνουμε το κατάλληλο πλάνο και απογειώνουμε τις πωλήσεις σας.

Τεχνογνωσία, εμπειρία και καινοτόμες ιδέες

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO)

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO) έχει στόχο την παρουσία στις πρώτες θέσεις των οργανικών αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, αποτελεί ίσως μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του σύγχρονου marketing.

Διαφημιστική Προβολή

Μια επιτυχημένη διαφημιστική προβολή εγγυάται την αύξηση των επισκεπτών και των πωλήσεων μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop, κυρίως σε τομείς όπου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Κοινωνικά Δίκτυα

Με την χρήση των κοινωνικών δικτύων, όπως το Twitter και το Facebook, η επιχείρηση έρχεται σε άμεση επαφή με το αγοραστικό κοινό και αυξάνει τις πωλήσεις της.

Διαφημιστική Προβολή

Η διαφημιστική προβολή αναφέρεται στη χρήση ηλεκτρονικών μέσων από μία επιχείρηση για να έρθει κοντά στο κοινό της και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Για την επίτευξη του στόχου δημιουργείται μια διαφημιστική καμπάνια που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πελάτη, και επιλέγονται οι κατάλληλοι μέθοδοι επίτευξης των στόχων της.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε την δική σας διαφημιστική καμπάνια, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εταιρείας σας. Θα διαχειριστούμε με τον πιο αποδοτικό τρόπο την υλοποίηση της καμπάνιας ώστε να πετύχουμε τους στόχους και να σας παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO) αναφέρεται στις διαδικασίες και επεμβάσεις που χρειάζονται να γίνουν στην δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ώστε το περιεχόμενό της να είναι όσο το δυνατό πιο φιλικό στις μηχανές αναζήτησης, με στόχο την υψηλή κατάταξη του site σας και την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων.

Στην Web Expert πιστεύουμε πως κατά την κατασκευή ιστοσελίδων η ιστοσελίδα πρέπει να είναι, εκτός από φιλική προς το χρήστη, και φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Για αυτό κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας ετσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη από τις μηχανές αναζήτησης και τους χρήστες.

Κοινωνικά Δίκτυα

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία έντονη διαδικτυακή δραστηριότητα και διάθεση των χρηστών για κοινωνική δικτύωση. Τα κοινωνικά δίκτυα, είναι πλατφόρμες όπου άνθρωποι από όλο το κόσμο ανταλλάσσουν απόψεις, φωτογραφίες, δεδομένα της προσωπικής τους ζωής και συνομιλούν. Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, 7 στα 10 Έλληνες διαθέτει προφίλ σε κοινωνικό δίκτυο.

Με την χρήση των κοινωνικών δικτύων, η επιχείρηση έρχεται σε άμεση επαφή με το αγοραστικό κοινό και αυξάνει τις πωλήσεις της. Η σχεδίαση της κατάλληλης σελίδας σε κοινωνικά δίκτυα, η διαφημιστική προβολή, οι διαγωνισμοί και η επικοινωνία με τους χρήστες είναι ορισμένες από τις προτάσεις μας.

Web Marketing

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και προώθηση της επιχείρησης σας στα κοινωνικά δίκτυα και παγκόσμιο ιστό.

Η ιδανική λύση για εσάς!
Στην Web Expert στοχεύουμε σε αποτελέσματα. Όλες οι ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Web Expert πλαισιώνονται από μια μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών.

Αλγόριθμοι αξιολόγησης

Ανάλυση του περιεχομένου με ιδιόκτητους αλγόριθμους αξιολόγησης και βαθμολόγησης της τρέχουσας κατάστασης.

Λέξεις-Κλειδιά

Προσεκτική μελέτη και ανάλυση των κατάλληλων λέξεων ή φράσεων εστίασης της βελτιστοποίησης του περιεχομένου.

Ανάλυση Κώδικα

Μελέτη και τροποποίηση του κώδικα για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος στη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων.

White Hat SEO

Χρήση μεθόδων και τεχνικών στη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων σύμφωνα με τους κανονισμούς των μηχανών αναζήτησης.

Τροποποίηση περιεχομένου

Τροποποίηση του περιεχομένου και των κειμένων ώστε να συμφωνούν με τις κατάλληλες λέξεις ή φράσεις.

Έρευνα

Ερευνούμε τον ανταγωνισμό, εντοπίζουμε τρωτά σημεία και βελτιστοποιούμε την απόδοση της καμπάνιας.

Δημιουργία καμπάνιας

Ανάλυση των απαιτήσεων της διαφημιστικής προβολής και επιλογή των κατάλληλων διαφημιστικών μέσων.

Δημιουργία διαφημίσεων

Δημιουργία αποδοτικών διαφημιστικών banner με μοναδική αισθητική ή συγγραφή κείμενων, όπου βασίζεται η διαφημιστική καμπάνια.

Στατιστικά

Ενσωμάτωση κώδικα καταγραφής της επισκεψιμότητας και της απόδοσης της διαφημιστικής καμπάνιας.

Αναφορές

Σύνταξη αναφορών με μέτρηση και σύγκριση αποτελεσμάτων πριν τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας και καθ' όλη τη διάρκεια της.

Facebook

Δημιουργία σελίδας στο Facebook, προσθήκη περιεχομένου και γραφικών (εξώφυλλο, εικόνα προφίλ) και πρόσκληση χρηστών.

Twitter

Δημιουργία προφίλ στο Twitter, προσθήκη περιεχομένου και γραφικών (εξώφυλλο, εικόνα προφίλ) και πρόσκληση χρηστών.

Google+

Διοργάνωση διαγωνισμών με δώρα για προσέλευση μεγαλύτερου κοινού στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Διαγωνισμοί

Διοργάνωση διαγωνισμών με δώρα για προσέλευση μεγαλύτερου κοινού στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Εφαρμογές

Ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών σε πλατφόρμες Facebook/Twitter για προωθητικές ενέργειες και ενημέρωση χρηστών.

Αυτόματες διαδικασίες

Αυτόματη δημοσίευση περιεχομένου και φωτογραφιών της ιστοσελίδας στα κοινωνικά δίκτυα, αναδημοσίευση άρθρων κ.α

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 24610 41995