Διαδικτυακές εφαρμογές | Web Expert

Διαδικτυακές εφαρμογές

Μεταφέρουμε το επιχειρείν στο διαδίκτυο! Δημιουργούμε εξατομικευμένα πρόσθετα, ειδικές εφαρμογές και ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα στο διαδίκτυο.

Το διαδίκτυο και οι διαδικτυακές εφαρμογές κερδίζουν ολοένα και περισσότερο χώρο και χρόνο στην καθημερινότητα μας. Ενημέρωση, ψώνια, κρατήσεις εισιτήριων και ταξιδίων, παραγγελίες φαγητού και άλλες καθημερινές συνήθειες έχουν αποκτήσει άλλη μορφή.

Εσείς θα μείνετε πίσω; Επεκτείνετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα στο διαδίκτυο με την αξιοπιστία της Web Expert. Δημιουργούμε εξατομικευμένα πρόσθετα, ειδικές εφαρμογές και ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα στο διαδίκτυο, καλύπτοντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας.

Η ανάπτυξη των εξατομικευμένων πρόσθετων, των ειδικών εφαρμογών και των πληροφοριακών συστημάτων γίνεται με τεχνολογίες state-of-the-art και είναι συμβατές με όλους τους φυλλομετρητές. Υλοποιούνται βάση προδιαγραφών και της αρχικής ανάλυσης και ακολουθούν το μοντέλο της Επαυξηντικής Ανάπτυξης (Incremental Development) με στόχο τον περιορισμό αποκλίσεων του λογισμικού από τις απαιτήσεις των χρηστών.

Από τεχνολογικής πλευράς, η Web Expert δραστηριοποιείται κυρίως πάνω σε πλατφόρμες και τεχνολογίες Ανοιχτού Κώδικα (PHP, mySQL, WordPress, Laravel).

Τεχνογνωσία, εμπειρία και καινοτόμες ιδέες

Εξατομικευμένα πρόσθετα - Plugins

Αναπτύσσουμε εξατομικευμένα πρόσθετα για συστήματα WordPress, επεκτείνοντας τις λειτουργίες της δημοφιλούς πλατφόρμας και καλύπτοντας τις ανάγκες σας. Τα εξατομικευμένα πρόσθετα υλοποιούνται με το framework του WordPress ώστε να εξασφαλίσουμε την συμβατότητα τους με την υπόλοιπη εφαρμογή.

Ειδικές εφαρμογές

Οι ειδικές εφαρμογές αφορούν διαδικτυακές πλατφόρμες που αναπτύσσονται από την Web Expert και καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις της επιχείρησης. Δημιουργούμε ποικίλες εφαρμογές, όπως εφαρμογές απεικόνισης και παρουσίασης προϊόντων, online κρατήσεων, διαχείρισης πελατολογίου με όριο την φαντασία σας.

Πληροφοριακά συστήματα

Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και υποστηρίζουμε ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα, με δυνατότητες εξέλιξης και προσαρμογής στις εκάστοτε ανάγκες της επιχείρησης που το χρησιμοποιεί. Τα πληροφοριακά συστήματα μας προσφέρουν μοναδική εμπειρία χρήστη, ενώ παράλληλα φροντίζουν ακεραιότητα και ασφάλεια στα δεδομένα.

WordPress Plugins

Το WordPress αποτελεί πλέον την πιο δημοφιλή πλατφόρμα ανάπτυξης ιστοσελίδων και blog. Σε σύγκριση με άλλα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου, το WordPress υπερτερεί σημαντικά στο SEO και στην ταχύτητα λειτουργίας του. Δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένες λειτουργίες, αλλά είναι πλήρως επεκτάσιμο και παραμετροποιήσιμο.

Τα εξατομικευμένα πρόσθετα - plugins, χρησιμοποιούν τις δομές του WordPress και επεκτείνουν το σύστημα για οποιαδήποτε λειτουργία ή χρήση. Πάνω σε WordPress και εξατομικευμένα πρόσθετα έχουμε δημιουργήσει συστήματα κράτησης ξενοδοχείων, συστήματα κράτησης ταξί, διαχείριση πελατολογίου, πύλες πληρωμών κ.α. Σκεφτείτε οτι το Woocommerce, ένα από τα πιο γνωστά eshop στον χώρο λειτουργεί πάνω σε WordPress.

Στην Web Expert δημιουρογύμε εξατομικευμένα πρόσθετα για το WordPress που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Responsive Design

Ειδικές εφαρμογές

Οι ειδικές διαδικτυακές εφαρμογές είναι εφαρμογές που διατίθενται στους χρήστες της μέσω του Διαδικτύου ή του ενδοδικτύου μιας επιχείρησης και ο χρήστης χρησιμοποιεί μόνο το πρόγραμμα περιήγησης (browser) του για να τις χρησιμοποιήσει. Οι ειδικές εφαρμογές μπορούν να καλύψουν όλες τις λειτουργίες μιας κλασσικής εφαρμογής, επεκτείνοντας την προσβασιμότητα της στο Διαδίκτυο.

Όλες οι ειδικές εφαρμογές που υλοποιούνται από την Web Expert διακρίνονται για το κομψό και λειτουργικό περιβάλλον, ανταποκρίνονται στο μέσο προβολής (Responsive Design), είναι συμβατές με όλους τους δημοφιλής περιηγητές και χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής.

Πληροφοριακά συστήματα

Τα ειδικά πληροφοριακά συστήματα μεταφέρουν την επιχειριματική δραστηριότητα στο διαδίκτυο. Αποτελούνται από ένα σύνολο διαδικτυακών εφαρμογών, άρτια συνεργαζόμενων και επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους σε ειδικά τερματικά, όπως κινητά τηλέφωνα και tablets.

Στην Web Expert γνωρίζουμε ότι ένα πληροφοριακό σύστημα πρέπει να είναι ευέλικτο, επεκτάσιμο και άμεσα διαθέσιμο. Δίνουμε μεγάλο βάρος στην ακεραιότητα των δεδομένων, στην ορθή δομή και λειτουργικότητα της εφαρμογής και στην εύκολη προσαρμογή της σε νέα δεδομένα και επεκτασιμότητα.

Η ιδανική λύση για εσάς!
Στην Web Expert στοχεύουμε σε αποτελέσματα. Όλες οι εφαρμογές και τα πληροφοριακά συστήματα της Web Expert πλαισιώνονται από μια μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών.

Άμεση Πρόσβαση

Οι εφαρμογές είναι άμεσα διαθέσιμες και προσβάσιμες από οποιονδήποτε υπολογιστή ή άλλη συσκευή που διαθέτει με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Χωρις χωρικούς περιορισμούς

Οι εφαρμογές δεν απαιτούν ή περιορίζουν την χρήση τους σε συγκεκριμένους χώρους ή περιοχές. Είναι διαθέσιμες όπου υπάρχει διαδίκτυο!

Συμβατότητα

Με τη χρήση αποκλειστικά μέσω προγράμματος περιήγησης, οι εφαρμογές έχουν άμεση συμβατότητα με όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα.

Γρήγορα, άμεσα, απλά

Δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός ή πόροι συστήματος για την λειτουργία των εφαρμογών. Όλες οι εργασίες γίνονται στον server.

Άμεση αναβάθμιση

Όλες οι νέες λειτουργίες της εφαρμογής είναι άμεσα διαθέσιμες, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστή αναβάθμιση σε κάθε συσκευή.

Ανάλυση απαιτήσεων

Προσεκτική ανάλυση απαιτήσεων του πληροφοριακού συστήματος για την πλήρη κατανόηση του έργου.

Πρότυπα Σχεδίασης

Χρήση προτύπων σχεδίασης και τεκμηριωμένες λύσεις για βελτίωση της ποιότητας του παραγόμενου λογισμικού.

Ανοιχτός κώδικας

Χρήση ελεύθερου λογισμικού και τεχνολογιών ανοιχτού κώδικα, δεδομένα,περιεχόμενο και πρότυπα.

Τεχνική Υποστήριξη

Άμεση, αξιόπιστη και ασφαλής τεχνική υποστήριξη για άμεση επίλυση των προβλημάτων από απόσταση.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 24610 41995