Τεχνική υποστήριξη Η/Υ, περιφερειακών, ανάκτηση δεδομένων | Web Expert

Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνική Υποστήριξη

Η υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης έχει στόχο την υποστήριξη του πληροφοριακού εξοπλισμού μιας επιχείρησης, τόσο σε επίπεδο hardware, όσο και σε επίπεδο λογισμικού, και η επίλυση όποιων προβλημάτων.
Τεχνική Υποστήριξη  
Ανάκτηση δεδομένων
Επισκευή Laptop
Αφαίρεση ιών
Τεχνική Υποστήριξη
Format Η/Υ
Εκμάθηση χρήσης

Τεχνική υποστήριξη στο χώρο σας

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον πληροφοριακό εξοπλισμό σας, το εξειδικευμένο προσωπικό της Web Expert έρχεται στο χώρο σας και θα αποκαταστήσει το πρόβλημα και θα απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση.

Απομακρυσμένη υποστήριξη

Μέσω της απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης, παραχωρείτε προσωρινά τον έλεγχο του Η/Υ στο εξειδικευμένο προσωπικό της Web Expert ώστε να γίνει διάγνωση ή και επιδιόρθωση του προβλήματος στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας.

Συμβόλαιο υποστήριξης

Η Web Expert μπορεί να σας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης με δύο διαφορετικούς τρόπους. Είτε με συμβόλαιο μηνιαίας τεχνικής Υποστήριξης είτε με Συμβόλαιο Υποστήριξης προαγοράς ωρών.

Mac

Υποδομές Πληροφορικής

Η Web Expert σχεδιάζει, εγκαθιστά, συντηρεί και διαχειρίζεται υποδομές πληροφορικής σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Εμποριο εξοπλισμου

Μια επιχείρηση για είναι αποδοτική θα πρέπει να έχει τις κατάλληλες υποδομές Πληροφορικής. Η Web Expert αναλαμβάνει την μελέτη των αναγκών της επιχείρησης σας και την προμήθεια με πληροφοριακό εξοπλισμό (ηλεκτρονικούς υπολογιστές, περιφερειακά, δικτυακά).

Μελετη Εγκατασταση Δικτυων

Η εταιρία μας αναλαμβάνει να μελετήσει την παρούσα υποδομή του χώρου σας, να σχεδιάσει την αποδοτικότερη και ασφαλέστερη δομή ενός νέου δικτύου, αξιοποιώντας στο έπακρο το υπάρχον δίκτυο, και να εγκαταστήσει την δομημένη καλωδίωση και τον εξοπλισμό.

Συντήριση εξοπλισμου

Παρέχουμε την απαιτούμενη συντήρηση του πληροφοριακού εξοπλισμού σας, είτε πρόκειται για εξοπλισμό που αποκτήθηκε από εμάς είτε για κάποιο που προϋπήρχε. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του και προτείνουμε λύσεις για την αποφυγή προβλημάτων.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 24610 41995