Προβληθείτε στα κοινωνικά δίκτυα και επικοινωνήστε με το κοινό σας | Web Expert

Κοινωνική Δικτύωση

Η κοινωνική δικτύωση μιας επιχείρησης αποτελεί ένα σύγχρονο, άμεσο και πιο αποδοτικό τρόπο διαφήμισης.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία έντονη διαδικτυακή δραστηριότητα και διάθεση των χρηστών για κοινωνική δικτύωση. Τα κοινωνικά δίκτυα, είναι πλατφόρμες όπου άνθρωποι από όλο το κόσμο ανταλλάσσουν απόψεις, φωτογραφίες, δεδομένα της προσωπικής τους ζωής και συνομιλούν. Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, 7 στα 10 Έλληνες διαθέτει προφίλ σε κοινωνικό δίκτυο.

Με την χρήση των κοινωνικών δικτύων, η επιχείρηση έρχεται σε άμεση επαφή με το αγοραστικό κοινό και αυξάνει τις πωλήσεις της.

Η σχεδίαση της κατάλληλης σελίδας σε κοινωνικά δίκτυα, η διαφημιστική προβολή, οι διαγωνισμοί και η επικοινωνία με τους χρήστες είναι ορισμένες από τις προτάσεις μας.

Η κοινωνική δικτύωση περιλαμβάνει επίσης διαδικασίες βελτιστοποίησης κώδικα και περιεχομένου της ιστοσελίδας ώστε να γίνεται παρουσιάζεται κατάλληλα το περιεχόμενο στα κοινωνικά δίκτυα και να συμμορφώνεται με ορισμένους κανόνες.

Διαδικασία Υλοποίησης

Σχεδιασμός στρατηγικής Για την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της κοινωνικής δικτύωσης, αναλύουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας, θέτουμε τους στόχους και οργανώνουμε τη στρατηγική μας. Ερευνούμε τον ανταγωνισμό και εντοπίζουμε τρωτά σημεία, μεγιστοποιώντας την απόδοση της καμπάνιας. Με βάση τις ανάγκες της επιχείρησης σας επιλέγουμε την κατάλληλα καμπάνια και προωθητικές ενέργειες ώστε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Υλοποίηση Δημιουργούνται γραφικά στοιχεία με μοντέρνα αισθητική που πλαισιώνουν κατάλληλα όλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Γίνονται κατάλληλες αναρτήσεις περιεχομένου, σε σωστές χρονικές στιγμές. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και σας μεταφέρουμε αιτήματα χρηστών και απαντάμε για εσάς. Ανάλογα με την καμπάνια, δημιουργούνται διαγωνισμοί και κληρώσεις, ώστε να κρατάτε επαφή με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Αποτελέσματα Παρακολουθούμε τα στατιστικά αποτελέσματα μέσω των εργαλείων που μας προσφέρουν τα κοινωνικά δίκτυα για να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση της καμπάνιας και παρέχουμε εκπαίδευση και συμβουλές στους πελάτες μας.

Η ιδανική λύση για εσάς!
Στην Web Expert στοχεύουμε σε αποτελέσματα. Όλες οι ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Web Expert πλαισιώνονται από μια μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών.

Facebook

Δημιουργία σελίδας στο Facebook, προσθήκη περιεχομένου και γραφικών (εξώφυλλο, εικόνα προφίλ) και πρόσκληση χρηστών.

Twitter

Δημιουργία προφίλ στο Twitter, προσθήκη περιεχομένου και γραφικών (εξώφυλλο, εικόνα προφίλ) και πρόσκληση χρηστών.

Google+

Διοργάνωση διαγωνισμών με δώρα για προσέλευση μεγαλύτερου κοινού στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Διαγωνισμοί

Διοργάνωση διαγωνισμών με δώρα για προσέλευση μεγαλύτερου κοινού στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Εφαρμογές

Ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών σε πλατφόρμες Facebook/Twitter για προωθητικές ενέργειες και ενημέρωση χρηστών.

Αυτόματες διαδικασίες

Αυτόματη δημοσίευση περιεχομένου και φωτογραφιών της ιστοσελίδας στα κοινωνικά δίκτυα, αναδημοσίευση άρθρων κ.α

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 24610 41995