Ειδικευόμαστε στη δημιουργία, στη κατασκευή ιστοσελίδων και eshop | Web Expert

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο του διαδικτύου και οι καινοτόμες ιδέες μας είναι τα χαρακτηριστικά που εμπιστεύονται καθημερινά οι πελάτες μας.

Η εταιρία Web Expert ειδικεύεται δημιουργία στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop (ηλεκτρονικών καταστημάτων). Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας, από τη μελέτη και το σχεδιασμό μέχρι την συντήρηση και επίβλεψη της. Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε προβάλουν το κύρος και τη δυναμικότητα της επιχείρησης σας.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας γίνεται από έμπειρο προσωπικό, και διακρίνεται από κομψότητα, στυλ και μοναδικό χαρακτήρα. Οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες αιχμής. Η λειτουργικότητα και η αποδοτικότητα της ιστοσελίδας στηρίζονται σε σύγχρονη αρχιτεκτονική με χρήση προγραμματιστικών πρότυπων και κατάλληλους μηχανισμούς.

Τεχνογνωσία, εμπειρία και καινοτόμες ιδέες

Ιστοσελίδες

Οι ιστοσελίδες της Web Expert αποτελούν σημείο αναφοράς στο διαδίκτυο. Στοχεύουν στα αποτελέσματα, για αυτό δίνουμε έμφαση στις λεπτομέρειες που τις κάνουν ξεχωριστές, με έμφαση στην μοναδική αισθητική και εμπειρία χρήστη.

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Με τα ηλεκτρονικό κατάστημα της Web Expert διαχειρίζεστε και παρουσιάζετε τα προϊόντα σας όπως εσείς επιθυμείτε, χρησιμοποιείτε πολλαπλούς τρόπους πληρωμών, διασφαλίζετε το απόρρητο των συναλλαγών σας και αναλύετε τα στατιστικά πωλήσεων του καταστήματος σας.

Web Εφαρμογές

Οι Web εφαρμογές της Web Expert διακρίνονται για τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια τους. Μετατρέπουμε την ιδέα σας σε ένα πλήρες πληροφοριακό σύστημα, λειτουργικό και εύχρηστο. Κάνουμε χρήση προτύπων, βέλτιστου κώδικα, συμπίεσης δεδομένων και ελέγχους ασφαλείας.

Responsive Design

Η τεχνική του Responsive Design συνδυάζει τεχνολογίες αιχμής μαζί με μια συγκεκριμένη γραφιστική προσέγγιση και αρχιτεκτονική της πληροφορίας. Το Responsive Design δίνει τη δυνατότητα σε μια ιστοσελίδα, να προσαρμόζει τον τρόπο εμφανίσης του περιεχομένου ανάλογα με τις ανάγκες του επισκέπτη και της συσκευής που χρησιμοποιεί, όπως το μέγεθος της οθόνης και η ισχύς του επεξεργαστή.

Στην Web Expert κατασκευάζουμε Responsive ιστοσελίδες και eshop, ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει την ίδια εξαιρετική εμπειρία χρήσης που προσφέρουν οι ιστοσελίδες μας, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί. Η ιστοσελίδες με Responsive Design εμφανίζονται ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Responsive Design

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO) αναφέρεται στις διαδικασίες και επεμβάσεις που χρειάζονται να γίνουν στην δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ώστε το περιεχόμενό της να είναι όσο το δυνατό πιο φιλικό στις μηχανές αναζήτησης, με στόχο την υψηλή κατάταξη του site σας και την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων.

Στην Web Expert πιστεύουμε πως κατά την κατασκευή ιστοσελίδων η ιστοσελίδα πρέπει να είναι, εκτός από φιλική προς το χρήστη, και φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Για αυτό κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη από τις μηχανές αναζήτησης και τους χρήστες.

Ταχύτητα

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας θα πρέπει να περιλαμβάνει την βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης της. Αν δεν γίνουν σωστά βήματα από την αρχή, μπορεί να χρειαστούν επιπλέον εργασίες ώστε η ταχύτητα φόρτωσης να βελτιστοποιηθεί. Η βελτιστοποίηση της ταχύτητας μιας ιστοσελίδας γίνεται με τροποποιήσεις στον κώδικα και τις εικόνες της σελίδας, αλλαγές και τροποποιήσεις στον τρόπο σερβιρίσματος του περιεχομένου στον φυλλομετρητή του χρήστη και άλλες τεχνικές.

Στην Web Expert κατά την κατασκευή ιστοσελίδων κάνουμε τακτικούς ελέγχους και ενέργειες ώστε να βελτιστοποιήσουμε της ταχύτητας της ιστοσελίδας και εφαρμόζουμε μεθοδολογίες για μόνιμα αποτελέσματα.

Φιλοξενία

Όλες οι ιστοσελίδες της Web Expert φιλοξενούνται σε ιδιόκτητους servers, που εστιάζουν στην ασφάλεια, την ταχύτητα και την ευελιξία.

Η ιδανική λύση για εσάς!
Στην Web Expert στοχεύουμε σε αποτελέσματα. Όλες οι ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Web Expert πλαισιώνονται από μια μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Σχεδιασμός μοντέρνου εικαστικού ιστοσελίδας, προσαρμοσμένου στο προφίλ της επιχείρησης και τις τάσεις της εποχής.

Tablets/Κινητά τηλέφωνα

Η εμφάνιση και η αναλογία της ιστοσελίδας μένει αψεγάδιαστη σε υπολογιστή, κινητό και tablet χωρίς επιπρόσθετες εφαρμογές.

Μηχανές αναζήτησης

Η τεχνογνωσία της βελτιστοποίησης για μηχανές αναζήτησης βοηθά την ιστοσελίδα σας να βρίσκεται στα πρώτα αποτελέσματα.

HTML5 / CSS3 / jQuery

Χρήση τεχνολογιών αιχμής, σύγχρονων λειτουργιών και στοιχεία υψηλής αισθητικής κοσμούν κάθε ιστοσελίδα.

Διαχείριση περιεχομένου

Εξελιγμένο σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου για τον πλήρη έλεγχο του περιεχομένου χωρίς τεχνικές γνώσεις.

Κοινωνική Δικτύωση

Δημιουργία, διαχείριση και σύνδεση κοινωνικών προφίλ στα πιο γνωστά κοινωνικά μέσα, όπως Facebook, Twitter, Google Plus.

Στατιστικά

Ενσωμάτωση κώδικα καταγραφής της επισκεψιμότητας και την αλληλεπίδραση των χρηστών με τα κοινωνικά δίκτυα.

My Business

Εγγραφή της επιχείρησης στο Google My Business, δημιουργία εταιρικού προφίλ και εμφάνιση στους Χάρτες της Google.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση του προσωπικού για την πλήρη διαχείριση, ενημέρωση και τροποποίησης του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Τεχνική Υποστήριξη

Άμεση, αξιόπιστη και ασφαλής τεχνική υποστήριξη για άμεση επίλυση των προβλημάτων από απόσταση.

Ταχύτητα

Χρήση βέλτιστου κώδικα, συμπίεσης δεδομένων και βελτιστοποίησης εικόνων, σε συνδυασμό με ταχύτατους servers.

Αντίγραφα ασφαλείας

Αυτόματη λήψη ημερησίων και εβδομαδιαίων αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων και της βάσης δεδομένων σε cloud.

Φιλοξενία

Δωρεάν φιλοξενία για ένα χρόνο σε ιδιόκτητους servers, με εστίαση στην ασφάλεια, ταχύτητα και ευελιξία.

Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών

Όλες οι υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδας συνοδεύονται από γραπτή σύμβαση παροχής υπηρεσιών.

Standard Edition

από600€(συν 24% ΦΠΑ)
  • Δωρεάν φιλοξενία*
  • Δυναμική Διαχείριση
  • Responsive Design
  • Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης
  • Open Source πληροφοριακό σύστημα
  • Εκπαίδευση προσωπικού

Πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα

Οι ιστοσελίδες της Web Expert συνδυάζουν μοντέρνο σχεδιασμό, λειτουργικότητα και ευχρηστία στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς. Συνοδεύονται από μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών, άμεση τεχνική υποστήριξη, συμβουλευτική κ.α

Το κόστος μιας ιστοσελίδας ποικίλει και δεν μπορεί να υπολογιστεί αν δεν διευκρινιστούν το θέμα προβολής, ο τρόπος λειτουργίας της και οι δυνατότητες της. Για παράδειγμα, διαφορετικές απαιτήσεις έχει μια ιστοσελίδα εταιρικής παρουσίασης από μια ιστοσελίδα online αρθρογραφίας.

Το κόστος μιας ιστοσελίδας εξαρτάται απόλυτα από εσάς και την επένδυση που είστε πρόθυμοι να κάνετε. Στην Web Expert, σας συμβουλεύουμε για την ιδανικότερη λύση και τις εναλλακτικές που έχετε στη διάθεσή σας.

Ως επί το πλείστον, οι ιστοσελίδες της Web Expert βασίζονται σε Open Source πληροφοριακό σύστημα. Ωστόσο, ο σχεδιασμός του εικαστικού της ιστοσελίδας και οι λειτουργίες της υλοποιούνται από εμάς και δεν επιλέγονται έτοιμες λύσεις (plugins).

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 24610 41995