Ειδικευόμαστε στην κατασκευή eshop (ηλεκτρονικό κατάστημα) | Web Expert

Κατασκευή Eshop

Δημιουργήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, επεκτείνετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα στο διαδίκτυο και απογειώστε τις πωλήσεις σας!

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής γίνεται όλο και πιο απαιτητικός και αφήνει λίγο ελεύθερο χρόνο για πολλούς ανθρώπους. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πάντα στη διάθεσή του κοινού, ακόμα και για ανθρώπους που έχουν λίγο ή καθόλου διαθέσιμο χρόνο για αγορές.

Δημιουργήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, επεκτείνετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα στο διαδίκτυο και απογειώστε τις πωλήσεις σας! Δημιουργούμε για εσάς ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικών πωλήσεων, προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες των προϊόντων σας! Δημιουργούμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με αισθητική, λειτουργικότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Web Expert διαχειριστείτε και παρουσιάζετε τα προϊόντα σας όπως εσείς επιθυμείτε, χρησιμοποιείτε πολλαπλούς τρόπους πληρωμών (PayPal, πιστωτική κάρτα, Paysafe Card, Western Union κτλ), διασφαλίζετε το απόρρητο των συναλλαγών σας, αναλύετε τα στατιστικά πωλήσεων και επισκεψιμότητας του καταστήματος σας και ανεβάστε τα προϊόντα σας σε υπηρεσίες σύγκρισης τιμών.

Τεχνογνωσία, εμπειρία και καινοτόμες ιδέες

Προϊόντα χωρίς όρια

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Web Expert σας επιτρέπει να προσθέσετε απεριόριστα προϊόντα με όλα τους τα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να δημιουργείτε συνδυασμούς χαρακτηριστικών, να τιμολογείτε χωριστά, να προβάλετε τα προϊόντα σας βάσει φίλτρων κ.α.

Πύλες Πληρωμών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Web Expert υποστηρίζει συναλλαγές με όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες, όπως PayPal ή Viva Payments, ενώ είναι συμβατό με όλες τις ελληνικές και ξένες τράπεζες. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα ή πληρωμής με τραπεζική κατάθεση ή αντικαταβολή.

Κλάσεις μεταφορικών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Web Expert υποστηρίζει ποικίλους τρόπους μεταφορικών, από γεωγραφικά κριτήρια μέχρι και ειδικά χαρακτηριστικά . Μπορείτε να καθορίσετε διαφορετική τιμολόγηση για διάφορες περιοχές ή χώρες, για όγκο ή βάρος συσκευασίας ή άλλων ειδικών χαρακτηριστικών.

Responsive Design

Η τεχνική του Responsive Design συνδυάζει τεχνολογίες αιχμής μαζί με μια συγκεκριμένη γραφιστική προσέγγιση και αρχιτεκτονική της πληροφορίας. Το Responsive Design δίνει τη δυνατότητα σε μια ιστοσελίδα να προσαρμόζει πως θα εμφανίζεται το περιεχόμενο ανάλογα με τις ανάγκες του επισκέπτη και της συσκευής που χρησιμοποιεί, όπως το μέγεθος της οθόνης και η ισχύς του επεξεργαστή.

Στην Web Expert κατασκευάζουμε Responsive ιστοσελίδες και eshop, ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει την ίδια εξαιρετική εμπειρία χρήσης που προσφέρουν οι ιστοσελίδες μας, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί. Η ιστοσελίδες με Responsive Design εμφανίζονται ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Responsive Design

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO) αναφέρεται στις διαδικασίες και επεμβάσεις που χρειάζονται να γίνουν στην δομή και το περιεχόμενο ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) σας ώστε το περιεχόμενό της να είναι όσο το δυνατό πιο φιλικό στις μηχανές αναζήτησης, με στόχο την υψηλή κατάταξη του site σας και την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων.

Στην Web Expert πιστεύουμε πως κατά την κατασκευή eshop, το ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να είναι, εκτός από φιλική προς το χρήστη, και φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Για αυτό κατασκευάζουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (eshop) έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη από τις μηχανές αναζήτησης και τους χρήστες.

Ταχύτητα

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) θα πρέπει να περιλαμβάνει την βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης του. Αν δεν γίνουν σωστά βήματα από την αρχή, μπορεί να χρειαστούν επιπλέον εργασίες ώστε η ταχύτητα φόρτωσης να βελτιστοποιηθεί. Η βελτιστοποίηση της ταχύτητας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) γίνεται με τροποποιήσεις στον κώδικα και τις εικόνες του, αλλαγές και τροποποιήσεις στον τρόπο σερβιρίσματος του περιεχομένου στον φυλλομετρητή του χρήστη και άλλες τεχνικές.

Στην Web Expert κατά την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) κάνουμε τακτικούς ελέγχους και ενέργειες ώστε να βελτιστοποιήσουμε της ταχύτητας φόρτωσης του και εφαρμόζουμε μεθοδολογίες για μόνιμα αποτελέσματα.

Διαδικασία Υλοποίησης

Γνωριμία με τον πελάτη Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα βασίζεται στην ταυτότητα της επιχείρησης που αντιπροσωπεύει. Η εταιρία μας έρχεται σε επαφή μαζί σας ώστε να λάβει πληροφορίες για την επιχείρηση σας και τα προϊόντα σας, ώστε να γίνει η κατάλληλη σχεδίαση του εικαστικού μέρους της ιστοσελίδας.

Ανάλυση απαιτήσεων και λειτουργιών Αφού παραλάβουμε το υλικό, ξεκινά ένας κύκλος συζητήσεων και προτάσεων για τον τρόπο που θα λειτούργει το ηλεκτρονικό κατάστημα. Το έμπειρο προσωπικό μας σας παρουσιάζει τις προτάσεις και τις ιδέες μας για το ηλεκτρονικό κατάστημα. Προσαρμόζουμε την αρχική ιδέα μας στις δικές σας απαιτήσεις και προχωράμε στην σχεδίαση του αρχικού πλάνου.

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Σχεδιάζουμε το εικαστικό της ιστοσελίδας σας και σας το παρουσιάζουμε. Εφόσον δεν υπάρχουν υποδείξεις για αλλαγές και λάβουμε την τελική έγκριση, συνεχίζουμε στην κατασκευή και υλοποίηση του πληροφοριακού συστήματος για το ηλεκτρονικό κατάστημα, προσθέτουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και τακτοποιούμε τις εκκρεμότητες με τραπεζικά ή επικοινωνιακά συστήματα.

Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες στην ιστοσελίδα σας, ακολουθεί η εκπαίδευση για το πως θα διαχειρίζεστε το ηλεκτρονικό κατάστημα σας, την προσθαφαίρεση προϊόντων και την διαχείριση παραγγελιών και σας αποστέλλουμε εγχειρίδιο χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Παραδοτέα

 • Ηλεκτρονικό κατάστημα σε προσαρμοσμένο ΣΔΠ
 • Έντυπο εγχειρίδιο χρήσης και βίντεο
 • Αντίγραφο των αρχείων της ιστοσελίδας σε οπτικό μέσο ή USB
Η ιδανική λύση για εσάς!
Στην Web Expert στοχεύουμε σε αποτελέσματα. Όλες οι ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Web Expert πλαισιώνονται από μια μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών.

Αυτόματη εισαγωγή προϊόντων

Δυνατότητα αυτόματης εισαγωγής προϊόντων από συστήματα ERP, άλλες βάσεις δεδομένων, αρχεία excel ή csv ή άλλες πηγές.

Πολλαπλά φίλτρα

Δυνατότητα πολλαπλών φίλτρων, για την ταχύτατη εύρεση προϊόντων με βάση τα κριτήρια όπως χρώμα, εύρος τιμής κτλ.

Κλάσεις μεταφορικών

Υπολογισμός μεταφορικών για διάφορες περιοχές ή χώρες, όγκο ή βάρος συσκευασίας ή άλλων ειδικών χαρακτηριστικών.

Απεριόριστα Προϊόντα

Προσθήκη προϊόντων, κατηγοριών και βασικού περιεχομένου της επιχείρησης στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Πύλες Πληρωμών

Διασφάλιση συναλλαγών και χρήση πολλαπλών πηγών πληρωμών όπως PayPal, πιστωτική κάρτα, paysafe card κτλ.

Email Marketing

Δυνατότητα αποστολής μαζικών προωθητικών e-mails και ενημερωτικών δελτίων (newsletters) σε όλους τους πελάτες.

Εκπτώσεις

Εφαρμογή άμεσων ή προγραμματιζόμενων εκπτώσεων, προωθητικές ενέργειες, κλιμακωτή τιμολόγηση και προσφορές σε προϊόντα.

Σύστημα επιβράβευσης

Δυνατότητα επιβράβευσης και δημιουργία κινήτρων για επαναλαμβανόμενες αγορές, με εκτπτώσεις και μοναδικές προσφορές.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Σχεδιασμός μοντέρνου εικαστικού ιστοσελίδας, προσαρμοσμένου στο προφίλ της επιχείρησης και τις τάσεις της εποχής.

Tablets/Κινητά τηλέφωνα

Η εμφάνιση και η αναλογία της ιστοσελίδας μένει αψεγάδιαστη σε υπολογιστή, κινητό και tablet χωρίς επιπρόσθετες εφαρμογές.

Μηχανές αναζήτησης

Η τεχνογνωσία της βελτιστοποίησης για μηχανές αναζήτησης βοηθά την ιστοσελίδα σας να βρίσκεται στα πρώτα αποτελέσματα.

Κοινωνική Δικτύωση

Δημιουργία, διαχείριση και σύνδεση κοινωνικών προφίλ στα πιο γνωστά κοινωνικά μέσα, όπως Facebook, Twitter, Google Plus.

HTML5 / CSS3 / jQuery

Χρήση τεχνολογιών αιχμής, σύγχρονων λειτουργιών και στοιχεία υψηλής αισθητικής κοσμούν κάθε ιστοσελίδα.

Διαχείριση περιεχομένου

Εξελιγμένο σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου για τον πλήρη έλεγχο του περιεχομένου χωρίς τεχνικές γνώσεις.

Στατιστικά

Ενσωμάτωση κώδικα καταγραφής της επισκεψιμότητας και την αλληλεπίδραση των χρηστών με τα κοινωνικά δίκτυα.

My Business

Εγγραφή της επιχείρησης στο Google My Business, δημιουργία εταιρικού προφίλ και εμφάνιση στους Χάρτες της Google.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση του προσωπικού για την πλήρη διαχείριση, ενημέρωση και τροποποίησης του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Ταχύτητα

Χρήση βέλτιστου κώδικα, συμπίεσης δεδομένων και βελτιστοποίησης εικόνων, σε συνδυασμό με ταχύτατους servers.

Τεχνική Υποστήριξη

Άμεση, αξιόπιστη και ασφαλής τεχνική υποστήριξη για άμεση επίλυση των προβλημάτων από απόσταση.

Αντίγραφα ασφαλείας

Αυτόματη λήψη ημερησίων και εβδομαδιαίων αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων και της βάσης δεδομένων σε cloud.

Φιλοξενία

Δωρεάν φιλοξενία για ένα χρόνο σε ιδιόκτητους servers, με εστίαση στην ασφάλεια, ταχύτητα και ευελιξία.

Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών

Όλες οι υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδας συνοδεύονται από γραπτή σύμβαση παροχής υπηρεσιών.

Φιλοξενία

Όλες οι ιστοσελίδες της Web Expert φιλοξενούνται σε ιδιόκτητους servers, που εστιάζουν στην ασφάλεια, την ταχύτητα και την ευελιξία.

Standard Edition

από900€(συν 24% ΦΠΑ)
 • Δωρεάν φιλοξενία*
 • Δυναμική Διαχείριση
 • Responsive Design
 • Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης
 • Open Source πληροφοριακό σύστημα
 • Εκπαίδευση προσωπικού

Custom Edition

από2.000€(συν 24% ΦΠΑ)
 • Δωρεάν φιλοξενία*
 • Δυναμική Διαχείριση
 • Responsive Design
 • Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης
 • Custom πληροφοριακό σύστημα
 • Εκπαίδευση προσωπικού

Πόσο κοστίζει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Web Expert συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό, λειτουργικότητα και ευχρηστία στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς. Συνοδεύονται από μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών, άμεση τεχνική υποστήριξη, συμβουλευτική κ.α

Η standard έκδοση καλύπτει το μεγαλύτερο εύρος των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πώληση ειδών λιανικής (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού) μέχρι και βαριές βιομηχανίες (μηχανισμούς, μηχανήματα, επαγγελματικό εξοπλισμό).

Η custom έκδοση αφορά ηλεκτρονικά καταστήματα που χρήζουν ειδικής μεταχείρισης, λόγω της ιδιαιτερότητας του προϊόντος ή του τρόπου πώλησης του. Για παράδειγμα, πώληση προϊόντων που χρήζουν μεταποίησης ή ειδικές οδηγίες από τον πελάτη πριν την παραγγελία.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 24610 41995