Portfolio Tags Σχεδιασμός ιστοσελίδας | Web Expert

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης ιδρύθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον Ν. 3601/1928 "περί συστάσεως φαρμακευτικών συλλόγων" και τον ΑΝ 1384/1938 "περί τροποποιήσεως ενίων διατάξεων του Ν. 3601/1928 περί φαρμακευτικών συλλόγων". Λειτουργεί με την μορφή Ν.Π.Δ.Δ. και η λειτουργία του διέπεται από τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί φαρμακευτικών συλλόγων. Σκοπός της παρουσίας μας είναι η επαφή και η επικοινωνία του Συλλόγου με τα μέλη του, καθώς και η συνεχής και έγκυρη ενημέρωση τους τόσο για τοπικά θέματα όσο και για θέματα που αφορούν στον κλάδο μας σε πανελλήνιο επίπεδο

Η εταιρία ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ δραστηριοποιείται στην παραγωγή και πώληση γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ γούνας. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1991, ακολουθώντας σταθερή αυξητική πορεία και αναδείχθηκε ως μία από τις σημαντικότερες και ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου.

Η επιχείρησή Life Secrets είναι είναι μια μικρή και οικογενειακή επιχείρηση. Μεγαλώνοντας όμως οι καλλιέργειες, μεγαλώνει και αναπτύσσεται και αυτή! Ξεκίνησε το 2012 καλλιεργώντας λεβάντα, δουλεύοντας με σεβασμό και αγάπη για την γη. Σήμερα, πλέον, καλλιεργούν με πιστοποιημένα βιολογικές μεθόδους περίπου 200 στρέμματα. Από το 2016 ξεκίνησε τις εξαγωγές σε ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Διεθνής Ιατρικός Ολυμπικός Σύνδεσμος είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που διοργανώνει και προωθεί τις ιατρικές επιστήμες στο ευρύ κοινό, διοργανώνοντας συνέδρεια όπου όλες οι ιατρικές ειδικότητες, οι τεχνολογίες, οι φαρμακοποιοί και οι εταιρείες ιατρικού εξοπλισμού καλούνται να συμμετάσχουν.

Η ΕΣΤΙΑ ΒΙΕΚΚΟ ΑΕ κατέχει ηγετική θέση στην βιομηχανία κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων στην Ελλάδα από το 1987, διατηρώντας ιδιόκτητο εργοστάσιο στο Βατερό Κοζάνης. Επίσης, διαθέτει ιδιόκτητα καταστήματα στις πόλεις της Κοζάνης, Θεσσαλονίκης, Αθήνας και επεκτείνεται με δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

H εταιρεία Athens2GO αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στο χώρο της, η οποία διαχειρίζεται με πλήρη εξειδίκευση, ασφάλεια, αμεσότητα και εχεμύθεια τις ανάγκες των πελατών της.

Το BRADLEY.TV είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών παραγωγής βίντεο για για επιχειρήσεις και οργανισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ιδρύθηκε το 2007 και εξελίχθηκε ραγδαία στον μεγαλύτερο ανεξάρτητο παραγωγό εταιρικού περιεχομένου βίντεο στη χώρα.

Το "Από Πρώτο Χέρι" είναι μια νεοσύστατη ομάδα παραγωγής και διάθεσης φρέσκου αγελαδινού γάλακτος και τυροκομικών προϊόντων μέσω αυτόματων πωλητών, σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα. Η εταιρία συστάθηκε το 2016 και παρά το μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας της, εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες καταναλωτές.

Η Ελληνική Εταιρεία Πυρηνικής Ιατρικής ιδρύθηκε το 1988 στη Θεσσαλονίκη. Ο σκοπός της ομάδας είναι η ανάπτυξη της Πυρηνικής Ιατρικής ως ειδικότητα και την ανάπτυξη της έρευνας, της διδασκαλίας και της κατάρτισης στην Πυρηνική Ιατρική.

Η "Αργοναυτης Ταξιδια Τουριστική" εδρεύει στην Αθήνα απο το 1985 και ασχολείται με όλες τις εκφάνσεις του χώρου του τουρισμου στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια. Σας ταξιδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, φροντίζοντας να σας παρέχει το καλύτερο.

Το MR Lab είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ασχολείται με την πώληση αξεσουάρ κινητής, υπολογιστών, τις πωλήσεις ανταλλακτικών σε όλη την Ελλάδα με την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό των Lab Experts

Η εταιρία AFTours4U δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και προσφέρει ελκυστικά πακέτα εκδρομών και περιηγήσεων σε δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας. Η εταιρία ζήτησε από την Web Expert να δημιουργήσει την ιστοσελίδα της εταιρίας και ένα online σύστημα κρατήσεων.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 24610 41995