Portfolio Tags Branding | Web Expert

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης ιδρύθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον Ν. 3601/1928 "περί συστάσεως φαρμακευτικών συλλόγων" και τον ΑΝ 1384/1938 "περί τροποποιήσεως ενίων διατάξεων του Ν. 3601/1928 περί φαρμακευτικών συλλόγων". Λειτουργεί με την μορφή Ν.Π.Δ.Δ. και η λειτουργία του διέπεται από τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί φαρμακευτικών συλλόγων. Σκοπός της παρουσίας μας είναι η επαφή και η επικοινωνία του Συλλόγου με τα μέλη του, καθώς και η συνεχής και έγκυρη ενημέρωση τους τόσο για τοπικά θέματα όσο και για θέματα που αφορούν στον κλάδο μας σε πανελλήνιο επίπεδο

Το Patousaki είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης παιδικών υποδημάτων, που δραστηριοποιείται από το 2013. Προσφέρει παιδικά παπούτσια για αγοράκια και κοριτσάκια βρεφικής και παιδικής ηλικίας, ενώ το εμπιστεύονται καθημερινά μαμάδες και μπαμπάδες σε όλη την Ελλάδα.

Το Click Clothes αποτελεί το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ενός ομίλου εταιριών που δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και εμπορίας βρεφικών/παιδικών ειδών ένδυσης και υπόδησης στην Ελλάδα. Αποτελείται από φυσικά καταστήματα σε Αθήνα, Κέρκυρα και Πτολεμαΐδα.

Η εταιρία ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ δραστηριοποιείται στην παραγωγή και πώληση γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ γούνας. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1991, ακολουθώντας σταθερή αυξητική πορεία και αναδείχθηκε ως μία από τις σημαντικότερες και ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου.

Ο Αγροτικός Βιοτεχνικός Συνεταιρισμός Γυναικών Αγίου Γεωργίου ιδρύθηκε το 1992 από 20 γυναίκες, κατοίκους του Αγίου Γεωργίου, έδρα του δήμου Ηρακλεωτών στα Γρεβενά. Η προσπάθεια τους αποδείχθηκε ένα επιτυχημένο πείραμα και ήδη εργάζονται 25 χρόνια άοκνα, κρατώντας τις παραδόσεις του τόπου τους.

Η επιχείρησή Life Secrets είναι είναι μια μικρή και οικογενειακή επιχείρηση. Μεγαλώνοντας όμως οι καλλιέργειες, μεγαλώνει και αναπτύσσεται και αυτή! Ξεκίνησε το 2012 καλλιεργώντας λεβάντα, δουλεύοντας με σεβασμό και αγάπη για την γη. Σήμερα, πλέον, καλλιεργούν με πιστοποιημένα βιολογικές μεθόδους περίπου 200 στρέμματα. Από το 2016 ξεκίνησε τις εξαγωγές σε ευρωπαϊκές χώρες.

Η ΕΣΤΙΑ ΒΙΕΚΚΟ ΑΕ κατέχει ηγετική θέση στην βιομηχανία κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων στην Ελλάδα από το 1987, διατηρώντας ιδιόκτητο εργοστάσιο στο Βατερό Κοζάνης. Επίσης, διαθέτει ιδιόκτητα καταστήματα στις πόλεις της Κοζάνης, Θεσσαλονίκης, Αθήνας και επεκτείνεται με δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Το BRADLEY.TV είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών παραγωγής βίντεο για για επιχειρήσεις και οργανισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ιδρύθηκε το 2007 και εξελίχθηκε ραγδαία στον μεγαλύτερο ανεξάρτητο παραγωγό εταιρικού περιεχομένου βίντεο στη χώρα.

Το "Από Πρώτο Χέρι" είναι μια νεοσύστατη ομάδα παραγωγής και διάθεσης φρέσκου αγελαδινού γάλακτος και τυροκομικών προϊόντων μέσω αυτόματων πωλητών, σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα. Η εταιρία συστάθηκε το 2016 και παρά το μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας της, εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες καταναλωτές.

Η ΕΠΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1995 από τον Σιαμπανόπουλο Αντώνιο και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα λογιστικά γραφεία του νομού Κοζάνης. Απασχολεί οκτώ μόνιμα εργαζόμενους και αρκετούς εξωτερικούς συνεργάτες και στο πελατολόγιο της βρίσκονται οι μεγαλύτερες Ανώνυμες Εταιρίες του Ν. Κοζάνης. Η εταιρεία επιβλέπει, συμβουλεύει και στηρίζει εκατοντάδες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Οι «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΘΑΛΗΣ» είναι ένας νέος αλλά δυναμικός εκδοτικός οίκος. Ιδρύθηκε το 2017, από την Δωροθέα Α. Πετράκη, Κατάγεται από οικογένεια Μαθηματικών με πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο. Σκοπός των εκδόσεων ΘΑΛΗΣ είναι η προώθηση και προβολή σύγχρονων βιβλίων Θετικών επιστημών και κυρίως Μαθηματικών βιβλίων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

H εταιρία Θ. Λαδάς & ΣΙΑ Ε.Ε ειδικεύεται στην συσκευασία και διακίνηση φρούτων και λαχανικών, όπως ντομάτες, αγγούρια, πιπεριές, βερίκοκα , αχλάδια, πορτοκάλια , μανταρίνια και λεμόνια.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 24610 41995