Εταιρικό προφίλ | Web Expert

Ολοκληρωμένες
Λύσεις Πληροφορικής

Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε, καινοτομούμε!
Δίνουμε πνοή στην επιχειρηματική σας ιδέα.

Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε, καινοτομούμε! Αναπτύσσουμε την επιχειρηματική σας ιδέα με ικανότητες και τεχνογνωσία που κατέχουμε. Με την πολυετή πείρα μας στο χώρο του Διαδικτύου, προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις για την εξέλιξη της επιχείρησης σας και την επέκταση της στο Διαδίκτυο.

ΣΤΟΧΟΙ

Στόχος της εταιρίας μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Φροντίζουμε οι ιστοσελίδες των πελατών μας να αποτελούν εικόνα της τεχνογνωσίας και της καινοτομίας που μας διαπρέπει και να χαρακτηρίζονται ως μοναδικά έργα.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, χωρίς να υπολογίζουμε τον παράγοντα του κόστους. Φερόμαστε στους πελάτες μας ως συνεργάτες και φροντίζουμε την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών τους. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε αποτελεί μια νέα πρόκληση.

Ποιοι ειμαστε

Η εταιρία Web Expert είναι μια σύγχρονη εταιρία Πληροφορικής που ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών, με έδρα την Κοζάνη. Η υψηλή αισθητική και οι καινοτόμες εφαρμογές μας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργούμε ιστοσελίδες - σημεία αναφοράς.

Οι αξιες μας

Ενθαρρύνουμε την καινοτομία. Μας αρέσουν οι φρέσκες ιδέες και δίνουμε αξία στην εφαρμογή τους. Προσφέρουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε απόφοιτους ΑΕΙ ώστε να αξιοποιούνται τα ταλέντα τους προς όφελος της ελληνικής οικονομίας. Βοηθάμε τους πελάτες μας να αναπτυχθούν και να αναπτυχθούμε κι εμείς μαζί τους.

Προσωπικη Επαφη

Η επιτυχία ενός έργου στηρίζεται κατά μεγάλο μέρος στην συνεργασία και την προσωπική επαφή των πελατών μας με εμάς. Φροντίζουμε και επιδιώκουμε να επικοινωνούμε, καθ' όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας, με τους πελάτες μας τηλεφωνικώς ή προσωπικά στα γραφεία μας, στην Κοζάνη.

Η ομάδα

Ο ομάδα μας αποτελείται από άτομα με εξειδίκευση και τεχνογνωσία στο χώρο του διαδικτύου.
Dimitrios Selimidis
CEO

Δημήτριος Σελημίδης

Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στις Τεχνολογίες Διαχείρισης Πληροφορίας και Παγκόσμιου Ιστού.

Euaggelia Ksunada
Junior Full Stack Developer

Ευαγγελια Ξυναδα

Η Εύα είναι τελειόφοιτη του τμήματος Πληροφορικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε την πρακτική άσκηση της στην Web Expert και συνεχίζει να εργάζεται ως Junior Full Stack Deveoper.

Θέση εργασίας
Web Designer/Developer

Θελεις να εργαστείς;

Η Web Expert αναζητά συνεχώς άτομα με θετικη σκέψη και υψηλούς στόχους. Εάν επιθυμείς να εργαστείς σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με σταθερές απολαβές και προοπτικές εξέλιξης, στείλε μας το βιογραφικό σου.

Αποστολή βιογραφικού
Location mark

Συνεργασία - Ορόσημο

Πετυχαίνουμε την δεύτερη πιο σημαντική συνεργασία της Web Expert με την εταρία BRADLEY INC, αναλαμβάνοντας εξ' ολοκληρου όλο το ρόλο του Τμήματος Πληροφορικής της εταιρίας.

Jan 18
Location mark

Τρία χρόνια λειτουργίας

Κλείσαμε τον τρίτο χρόνο λειτουργίας, αυξάνοντας τα έργα μας σε 100 και προχωράμε θέτωντας ακόμη υψηλότερους στόχους για την νέα χρονιά.

Oct 17
Location mark

Δύο χρόνια λειτουργίας

Κλείσαμε δύο χρόνο λειτουργίας, αυξάνοντας τα έργα μας σε 60 και προχωράμε δυναμικά και την επόμενη χρονιά.

Oct 16
Location mark

Επεκτεινόμαστε

Η εταιρεία μας, λόγω των αναγκών της και της ραγδαίας αύξησης του πελατολογίου της, επεκτείνει τον επαγγελματικό της χώρο και δημιουργεί νέα γραφεία και αίθουσα συνεδριάσεων.

Apr 16
Location mark

Πρώτος χρόνος λειτουργίας

Κλείνουμε ένα χρόνο λειτουργίας, ένα έτος παραγωγικό, με περισσότερα από 20 αναπτυσσόμενα έργα και 10δες ευχαριστημένους πελάτες.

Oct 15
Location mark

Συνεργασία - Ορόσημο

Πετυχαίνουμε την πρώτη σημαντική συνεργασία της Web Expert με την εταρία fivesquid της Αγγλίας, αναλαμβάνοντας εξ' ολοκληρου όλο το αναπτυξιακό κομμάτι της εταιρίας.

Oct 14
Location mark

Ίδρυση

Η εταιρία Web Expert ξεκινά επίσημα την λειτουργία της τον Οκτώβριο του 2014. Τα γραφεία μας βρίσκονται επί της οδού Σωκράτη Μπλιούρα 2, στο κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης.

Oct 14
Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 24610 41995