Δύο χρόνια Web Expert | Web Expert

Δύο χρόνια Web Expert

Το γραφείο πληροφορικής Web Expert εορτάζει τα 2 χρόνια λειτουργίας του. Πριν από 2 χρόνια, η εταιρία Web Expert εισήλθε στον χώρο δημιουργίας ιστοσελίδων και eshop και συνεχίζει μέχρι σήμερα την δυναμική της πορεία. Επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό μας εμπιστεύονται καθημερινά και μας αναθέτουν τη δημιουργία ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά και διαδικτυακών εφαρμογών.

Η εταιρία ξεκίνησε ως ατομική επιχείριση, μισθώνοντας ένα γραφείο στο κέντρο της Κοζάνης. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και η αυξημένη ζήτηση των πελατών, οδήγησε στην επέκταση των γραφείων και στην απασχόληση επιπρόσθετου προσωπικού. Μέχρι στιγμής, η εταιρία απασχολεί πλήρως 2 εργαζόμενους, ενώ κατά καιρούς προσφέρει γνώση και εμπειρία σε φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της περιοχής, όπου εκπονούν την πρακτική τους άσκηση.

Η δουλεία μας είναι το πάθος μας.! Αυτό μπορούν να σας διαβεβαιώσουν και οι πελάτες της εταιρίας, που αυξάνονται μέρα με την μέρα. Η εταιρία μας απαριθμεί περισσότερα από 60 έργα ενώ έχουμε συνάψει συνεργασίες με 2 επιχειρήσεις στο Λονδίνο, όπου κατασκευάζουμε ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα και διαδικτυακές εφαρμογές προς όφελος τους.

Μένουμε σταθεροί στην φιλοσοφία και στις αξίες μας και συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας!

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 24610 41995