3 λόγοι να δημιουργήσετε ηλεκτρονικό κατάστημα | Web Expert

3 λόγοι να δημιουργήσετε ηλεκτρονικό κατάστημα

Η εξάπλωση των ευρυζωνικών συνδέσεων στο Διαδίκτυο, η χρήση των smartphones και την εξοικείωση με την τεχνολογία γενικότερα, έχουν οδηγήσει σε μια δραματική αύξηση των αγοραπωλησιών μέσω διαδικτύου. Μια σύγχρονη επιχείρηση, εφόσον επιθυμεί να παραμείνει ανταγωνιστική, πρέπει να προσαρμόζεται στις τάσεις της αγοράς. Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος προσφέρει νέες δυνατότητες σε μια επιχείρηση και διευρύνει το πελατολόγιο της.

Παρουσία στο διαδίκτυο

Οι καταναλωτές πλέον αναζητούν στο διαδίκτυο επιθυμητά προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να ενημερωθούν σχετικά με την αγορά τους και να συγκρίνουν τιμές. Με την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, δίνετε την δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να δουν τα προϊόντα σας και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία.

24ωρη λειτουργία

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής γίνεται όλο και πιο απαιτητικός και αφήνει λίγο ελεύθερο χρόνο για πολλούς ανθρώπους. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι πάντα στη διάθεσή του κοινού, ακόμα και για ανθρώπους που έχουν λίγο ή καθόλου διαθέσιμο χρόνο για αγορές. Χωρίς την ανάγκη ύπαρξης υπαλλήλου ή υπηρεσίας, οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα, είτε χρεώνοντας την πιστωτική κάρτα, είτε ζητώντας αντικαταβολή.

Χαμηλό κόστος λειτουργίας

Σε αντίθεση με ένα φυσικό κατάστημα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έχει μηδαμινό κόστος λειτουργίας. Για την ακρίβεια, το κόστος δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι εφάπαξ και εφόσον ολοκληρωθεί, λειτουργεί αυτόνομα, χωρίς να επιβαρύνει την επιχείρηση με πάγια έξοδα ή λοιπές δαπάνες.

Η διαχείριση και η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος, των συναλλαγών και των παραγγελιών  γίνεται απευθείας από τον ιδιοκτήτη η τους υπαλλήλους της επιχείρησης, χωρίς την απαίτηση ειδικών γνώσεων ή εξειδικευμένου προσωπικού.

Το μοναδικό ετήσιο κόστος λειτουργίας είναι η συντήρηση του ηλεκτρονικού καταστήματος (φιλοξενία + domain name) που ανέρχεται σε ποσά μικρότερα των 100€.

Ζητείστε άμεσα μια προσφορά για την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος στο 24610 41995
Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 24610 41995