Ε-commerce

Fix Mobile.

Ο πελάτης.

Η εταιρεία Fix Mobile ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2000 και διανέμει στην Ελληνική Ευρωπαϊκή αγορά και σε όλο τον κόσμο, γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ ηλεκτρονικών συσκευών από αναγνωρισμένες διεθνείς μάρκες όπως BASEUS, GUESS, JOYROOM, QIANLI , REALME, TESLA, BEST TOOLS, HONOR, XIAOMI, APPLE, HUAWEI, MOTOROLA, SAMSUNG, NILLKIN, και άλλες.

Το επιχειρηματικό τους μοντέλο στηρίζεται σε σύγχρονες τεχνολογίες και απώτερος στόχος τους είναι μέσα από την παρουσία τους, να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία σε όλους τους συνεργαζόμενους – κυρίως στους πελάτες τους. Η θετική εμπειρία των πελατών τους, είναι η κορυφαία προτεραιότητα τους και για αυτό το λόγο επενδύουν συνεχώς σε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, βασισμένη, όχι μόνο σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες, αλλά σε προσωπική ανθρώπινη σχέση.

Η πρόκληση.

Η εταιρεία Fix Mobile ζήτησε από την Web Expert ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο να διατηρεί την χρωματική παλέτα του λογοτύπου, καθώς και την μίνιμαλ αισθητική που περιέχει περισσότερη πληροφορία βάσει των προϊόντων τους. Φυσικά, έχουμε διατηρήσει πάνω από όλα την εύκολη περιήγηση του χρήστη, καθώς και την γρήγορη αγορά.