Ε-commerce

Μπαλάσκας Delicatessen Supermarket & Yacht Provisioning.

Ο πελάτης.

Η εταιρεία Μπαλάσκας Delicatessen & Catering ιδρύθηκε το 1975 και δραστηριοποιείται στο χώρο του εκλεκτού τροφίμου. Ο κύριος στόχος της εταιρείας Μπαλάσκας Delicatessen & Catering, είναι να προσφέρει στους πελάτες της, ποιότητα και άμεση εξυπηρέτηση.
Τα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας τους είναι η ομαδική δουλειά και η προσωπική σχέση με τους πελάτες της. Η εταιρεία Μπαλάσκας Delicatessen & Catering κάνει καθημερινά διεξοδικούς ελέγχους στα προϊόντα της και συνεργάζεται με όλους τους σημαντικούς και κορυφαίους σε ποιότητα προμηθευτές της αγοράς. Ως αποτέλεσμα, είναι σε θέση να παρέχουν την καλύτερη αναλογία ποιότητας και τιμής.
Η πολυετής εμπειρία τους στην τροφοδοσία σκαφών, τους κάνει ειδικούς στην προμήθεια και διανομή, γνωρίζοντας ακριβώς ποιες είναι οι ανάγκες των πελατών τους.

Η πρόκληση.

Η Μπαλάσκας Delicatessen & Catering ζήτησε από την Web Expert την υλοποίηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, όπου ο χρήστης θα μπορούσε εύκολα και γρήγορα να κάνει την παραγγελία του, είτε για το σπίτι, είτε για το yacht του. Η χρωματική παλέτα βασίστηκε στο λογότυπο τους.