Ε-commerce

Valero.

Ο πελάτης.

Η εταιρεία “Vlachadis Shoes” ιδρύθηκε το 1970 και δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής πώλησης υποδημάτων και αξεσουάρ. Τα προϊόντα προέρχονται κυρίως από Ελληνικές εταιρείες υποδημάτων ενώ επίσης και από χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία, γνωστές για την πρωτοπορία και την ποιότητα τους.

Στο online κατάστημα θα βρείτε γυναικεία και ανδρικά παπούτσια όλων των μεγάλων εταιριών. Προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα, εστιάζοντας στις προσωπικές σας ανάγκες. Τόσο στο site όσο και στα 3 καταστήματα τους μπορείτε να βρείτε μια εκτενή ποικιλία από επώνυμα παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ σε άριστη σχέση ποιότητας τιμής.

Η πρόκληση.

Η εταιρεία ζήτησε από την Web Expert τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού κατάστηματος, προς αντικατάσταση του ήδη υπάρχοντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η Web Expert δημιούργησε ένα πλήρως λειτουργικό, δυναμικό, με άριστη εμπειρία χρήστη και πολλές δυνατότητες. Ιδιαίτερη πρόκληση ήταν η επίτευξη της μέγιστης δυνατής βελτιστοποίησης στην ταχύτητα, για την καλύτερη πλοήγηση. Δημιουργήσαμε ένα εύκολο στην χρήση e-shop, που προσαρμόζεται κατάλληλα σε όλες τις συσκευές (κινητά/tablet) με γνώμονα την πλήρη απεικόνιση των ειδών και τις εύκολες αγορές.